ingyen
webstatisztika
Kamagra Jelly 100mg | Kamagra Gold
Get Adobe Flash player

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potencianövelő termékcsalád egyik legeredményesebb tagja, mely készítmény a merevedési zavar gyógyítására szolgál, de már jelentősen nagyobb számban szedik merevedési betegség nélküli férfiak is, mivel mindenkinekjavasolt, aki nem szed nitrát tartalmú gyógyszert. Hasonlóképpen más potencianövelő gyógyszerekhez, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és rendkívül gyorsasággal ér el eredményt. Kamagra Jelly az utóbbi idők legkeresettebb potenciajavító készítménye.

Kamagra Jelly előnyei

Kamagra Jelly előnyei:

– hihetetlen gyors felszívódás és hatás

– Merevedési zavarban érintett és nem szenvedő férfiaknak is egyaránt javasolt

– Hosszú távú napi használat után történő abbahagyáskor sem jön létre merevedési zavar

– Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

– Naponta különböző íz az egy hetes csomagnak köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly előnyeit nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és ha nincs szerencsénk, akkor egészségünket is kockára tehetjük a hamisítvánnyal.

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó tasakokban vehető meg, melyekből 7 darab különböző ízesítésű változata került a dobozba. Kamagra Jelly árakb. 1500,-Ft zacskónként, ettől mérsékeltebb áron megvásárolható termék gyanút kell, hogy ébresszen a vásárlóban. A pár száz forintosgyógyszerek szinte biztos, hogy olcsó utánzatok gyenge minőséggel, amelyek veszélyesek is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-es sajtóközleménye szerint a az előállítás zacskónként 850-950,-Ft-ba kerül. Ha rájön a szállítás Indiából illetve a kereskedő online patika csekély haszna, akkor a kisebb tételek esetén 1500-2000ft, a nagyobbmennyiség esetén akár 1000ft-os ár is elképzelhető. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és károsak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jelly tasakok formájában kapható potenciajavító készítmény. Mivelzselésített, hatásosabban szívódik fel a szervezetben, ezért hihetetlenül hamar tudja kifejteni hatását. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, amely 1 dózis 100 mg módosított szildenafil-citrátot tartalmaz. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, ezen felül fel van tüntetve még rajta a téltelszám és a lejárati és gyártási idő is. Az „one week pack” csomag 7 különböző ízű tasakot rejt, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott más-más ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem engedi, hogy sérülés nélkül felbontsuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciaerősítő terméket ötletesen . Az első kiszerelés még úgy készült el, hogy 50 tasakot pakoltak egy dobozba, ami igencsak soknak bizonyult mennyiségileg így nem sok ember vállalta, hogy megvesz egyszerre ilyen nagy mennyiséget. Sokkal célszerűbb megoldásként rájöttek a forgalmazók, hogy a hét minden napjáralegyen egy-egy ízesítésű Kamagra Jelly 100mg, ennek megfelelően 7 tasak található már egy csomagban, és a marketing reklámként az egy heti csomagot adták a terméküknek, amely már mindenkinek kellett és nagyon gyorsan kezdtek el növekedni az eladások. Változatos íz világával Kamagra Jelly 100mg hallatlanul népszerűvé vált nem csak potenciafokozó hatása miatt, hanem azért is, mert alkalmazásakor méretnövekedés következik be a megnövekedett vérbőség okán, amely persze csakaddig tartott, amíg a zselét használták mivel akkor jóval nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly piacra kerülése óta nagy fejlődést mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották apiacra kerülés időpontja szerint.

Így született meg a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kitalálta a potenciajavító szerek zselé változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mglétrehozásának oka az volt, hogy az emberek keresték a számukra megfelelő potencianövelő gyógyszert mind minőségben, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán szexhez. Mivel a zselé könnyen felszívódik a szervezetben, nem volt kérdéses, hogy gyorsan a férfiak kedvencévé válik. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézetű és a világon a legkeresettebb potenciajavító készítmény. Ezen kívül az Ajanta Pharma cég minden évben előrukkol valami újdonsággal, amelyet a fogyasztók nagyon kedvelnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Központi területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétű.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára találták ki, ezért nők elvileg nem használhatják. nők nem vettek részt a gyógyszer tesztelésében, ezért nincs információnk arról, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ennek ellenére a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a hölgyek is alkalmanként élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatása nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; atapasztalatok szerint csak minden második nőnél válik be. Mivel a 100 mg egy férfinak egy alkalomra elégséges, a nőnek csökkenteni kell az adagolást. Ilyen esetben fél adag alkalmazása is elég, figyelemmel kell lenni az ellenjavallatokra is. De a legjobb ha nem alkalmazza a gyógyszert nő mivel a betegtájékoztató sem ajánlja ezt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot online lehet megrendelni, ahol az online patikák online áruházai teszik lehetővé a vásárlást. Kamagra Jelly 100mg kézhez vétele 1-2 nap leforgása alatt megtörténik attól függően, hol lakik megrendelő és milyen módját választja a kézbesítésnek.

A kiszállítás diszkréten történik, nincs jelezve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a tapintatosságot az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendeléséhez az űrlap kitöltése és néhány kattintás kell csak, és a szükséges visszaigazolás után tényleges rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem meglepő módon a az emberek nagyrésze szeret információkat gyűjteni Kamagra Jelly 100 mg rendelését megelőzően. Érdeklődik, mennyi az igényeinek megfelelő dózis, van úgy, hogy más termék iránt is kérdezősködik.

Kamagra Jelly 100mg potenciaerősítőután való kutakodás során az internetről lehet megkapni a legrészletesebb információt a készítményről és el lehet dönteni, mennyire nyeri el a tetszésünket a márka. A vásárlók befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre leírják véleményüket. Kamagra Jelly gyógyszerrel kapcsolatban is érdekes tippekre lehet kapni és a kérdéseknek is helyt adnak a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezérta termék beszerzése előtt érdemes lehet tájékozódni az online fórumokon.

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és amennyiben lehetséges, az eredeti csomagolásban javasolt tartani. Az egészségügyi előírásokat betartva tiszta körülmények között kell gyermekektől elzárva tartani maximum 30 C-on. A dobozon jelzett szavatossági időre oda kell figyelni, a a lejárati idő eltelte után felhasználása nem ajánlott.

Kérdezze meg gyógyszerészét, ha nem ismeri a lejárt szavatosságú gyógyszerek elhelyezésének szabályozását. A gyógyszereket semmiképpen sem szabad háztartási hulladékkal megsemmisíteni. Más személynek ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó tablettáját, mivel egészségügyi problémákhoz vezethet!

 

 

Kamagra Jelly 100mg áron alul eladó! A Kamagra Jelly -ről ezen az oldalon tájékozódhat kicsit jobban. A Kamagra Jelly rendelés oldalon mindent megtalál az eladó Kamagra Jelly -ről!